Battle for Azeroth dezvăluită.

A new chapter of the epic Warcraft saga is coming. Discover what the future holds for World of Warcraft including new features, gameplay, story, and more !

Declară-ţi loialitatea
Azeroth a plătit un preț teribil pentru a opri marşul apocaliptic al cruciadei Legiunii, dar chiar dacă acum rănile lumii sunt îngrijite, încrederea zdrobită dintre Alianţă şi Hoardă s-ar putea dovedi a fi cel mai dificil de abordat. Pe măsură ce acest conflict străvechi se reaprinde, alătură-te aliaților tăi și fii campionul cauzei facţiunii tale. Viitorul lui Azeroth va fi făurit în focurile războiului.

 

Recrutează Rasele Alianţei
Explorează Azeroth cu una din cele şase noi rase ale Alianţei, incluzând patru, pe care le-ai întâlnit în campania împotriva Legiunii. Îmbarcă-te într-o provocare pentru a le câștiga favoarea și pentru a debloca fiecare rasă, adăugându-le puterea la facţiunea ta. Creează un caracter nou și experimentează toate nivelurile pentru a câștiga un set distinctiv Heritage Armor.

 

Regatul Alianței
Kul Tiras
Ca erou al măreţei Alianţe, călătorește până la regatul naval al Kul Tiras, unde locuieşte Jaina Proudmoore. Descâlceşte pânza de magie neagră și plină de trădări pe măsură ce te vei întâlni cu piraţi înfometați după putere, vrăjitoare care stăpânesc magia morții, misticii preoţi ai mării și multe altele. Explorează vârfurile de piatră ale Tiragarde Sound, călătorește pe cărările prin câmpiile înalte și pădurile roşiatice din Drustvar și navighează prin canalele complicate ale Stormsong Valley pe măsură ce vei încerca să convingi acest regat divizat să se alăture cauzei tale.

 

Imperiul Hoardei
Zandalar
Pregătește Hoarda de război recrutând străvechiul imperiu Zandalar. În acest teritoriu dominat de troli, răul străvechi așteaptă să fie eliberat asupra lumii în timp ce tu te lupți cu nebunii troli veneratori ai sângelui, dinouzauri uriași și construcții gigantice. Explorează Zuldazar, cel mai vechi oraș din Azeroth; descoperă mlaştinile sumbre din Nazmir; și traversează deşerturile mortale ale Vol’dun.

 

Jefuieşte Insule Neexplorate
Ridică pânzele pentru insulele din Azeroth care nu aveau până acum hartă. Luptaţi-vă în grupuri de câte trei în cursa împotriva iscusiţilor rivali intruşi – sau a altor jucători rivali – pentru a culege resursele insulelor. Provocări care evoluează permanent vă așteaptă în timp ce traversaţi peisaje îngheţate din apropierea Northrend, deschideți porțile unui castel Gilnean abandonat, conduceti un război între elemente și multe altele.

 

Ia cu asalt fronturile de război
Îndreaptă-te spre fronturi și ia parte la o luptă la scară mare de 20 jucători într-un Warfront cooperativ pentru a revendica o locatie-cheie strategică. Consolidează forțele facţiunii tale, condu atacul în timp ce trupele tale iau cu asalt obiectivul și luptă împotriva conducătorilor inamici într-o ultimă înfruntare din acest mod PvE inspirat de bătăliile RTS clasice Warcraft.

 

Insuflă armura cu măreţie titanică
Ia controlul asupra Heart of Azeroth – un colier legendar încredințat ție de Magni Bronzebeard. Impregneaz-o cu Azerite, o resursă inestimabilă care a apărut când Legiunea s-a trezit, pentru a-ți personaliza armura cu noi puteri și calități.

 

Pătrunde într-o lume divizată
Experimentează conflictul continuu din inima epopeei Warcraft. Explorează șase zone noi pline cu World Quests, noi World Bosses, noi raiduri și multe altele pe măsură ce afli dacă Hoarda sau Alianța va modela viitorul lui Azeroth.

 

Noi limite de nivel
Oprește răspândirea corupţiei lui Blood God, descoperă secretele grotei pierdute a unui titan și multe altele pe măsura ce parcurgi drumul spre nivelul 120.

 

Noi temniţe și raiduri
Luptă în noile temnițe ca orașul de aur Atal’Dazar și orașul proscrişilor Freehold.

 

Boost al personajului
Progresează instant cu un erou nou sau cu unul existent până la nivelul 110 și fii pregătit să te alături noilor tăi aliaţi în luptă.

 

Comunități
Caută aventurieri care împărtăşesc aceleași interese prin Communities din joc și alătură-te grupurilor sociale din diverse regate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *