Se apropie Mythic Dungeon Invitational

E-sporturile World of Warcraft se extind în lumea rapidă şi foarte competitivă a tavernelor Mythic Keystone prin Mythic Dungeon Invitational. Suntem în căutarea celor mai buni dintre cei buni din întreaga lume pentru a se lupta să prindă o parte din cei 100.000 $.

Aşteptări mari, recompense mari

Suntem în căutarea celor mai buni jucători din lume, dar mai întâi trebuie să demonstrezi că ai ceea ce trebuie pentru competiţie. Echipele care aspiră la luptele de pe scena mondială trebuie să-şi depăşească limitele şi să treacă prin încercările temniţelor Mythic Keystone, cu grade de dificultate tot mai ridicate şi având cel mai bun scor în Proving Grounds.

Cei care au scorul cel mai bun vor fi invitaţi să se alăture celor 32 de echipe extraordinare din întreaga lume, în competiţia pentru o parte din cei 100.000$ puşi la bătaie ca premiu – şi în cele din urmă să revendice dreptul pentru locul 1. Odată ce au fost alese, 8 echipe din Americi, 8 din Europa, 8 din China şi 8 din Asia-Pacific vor fi chemate să facă faţă provocării, demonstrând că deţin toate calităţile pentru a ajunge în finale.

The Proving Grounds (25 Iulie – 08 August)

Între 25 Iulie şi 8 August echipele care încearcă să-şi asigure un loc printre primii 32 vor fi provocaţi să treacă prin temniţele Mythic Keystone pentru a acumula cel mai bun scor. La finalul celor 2 săptămâni vor trebui să trimită cel mai bun scor realizat folosindu-se de acest formular. Orice aplicare primită după finalul perioadei Proving Grounds (8 August) nu va fi luată în considerare.

Ţineţi minte că dacă vreţi să fiţi cu adevărat competitivi printre elita World of Warcraft, echipa voastră trebuie să stăpânească mai multe temniţe. Vom evalua performanţele din cele 5 temniţe în care echipa atinge cel mai bun nivel Keystone pe parcursul celor 2 săptămâni.

Marea Confruntare

Începând în Septembrie, competitorii invitaţi se vor confrunta în Mythic Keystone Dungeon Invitational pentru partea lor din totalul premiilor. Fiecare concurent din zona lui va fi parte dintr-o transmisie pe durata unei zile în care se va confrunta cu o serie de runde eliminatorii până când doar 2 vor rămâne pentru a reprezenta regiunea lor pe scena globală.

Regulile înfruntării

– Nivelurile Keystone şi completările vor fi stabilite de Blizzard

– Prima partidă a fiecărei serii se va desfăsura într-o temniţă aleasă anterior de Blizzard

– Odată ce ultimele 8 echipe regionale au fost alese, vor fi plasate într-o urnă eliminatorie în care se vor confrunta faţă în faţă

Unde puteţi urmări

Dacă eşti fan de Esporturi, nu îţi face griji, avem noi grijă de tine. Poţi urmări acţiunea pe canalul de Twitch Warcraft. Urmăreşte aici sau pe site-ul oficial World of Warcraft Esports pentru mai multe detalii!

Cursa pentru măreţie începe aici. Eşti tu şi echipa ta îndeajuns de pricepuţi pentru a confrunta restul lumii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *