În aceasta luna în WoW: Octombrie 2017

Luna Octombrie are câteva evenimente spectaculoase, ceva de speriat! Vor fi gnomi ce vor alerga pana își vor rupe picioarele. De la Hallow’s End pana la Running of the Gnomes, vei vrea cu siguranță să iei parte la aceste mici desfătări.

Evenimente în joc

Brewfest (20 Septembrie – 06 Octombrie)

Pentru prima data sărbătorit de către dwarfi, Brewfest este acum dorit de toate rasele din Aseroth! Vizitează tabăra Alianței din afara Ironforge sau tabăra Hoardei de la periferia Origrimmar și alătură-te petrecerii!

Festivalul Roadelor (29 Septembrie – 06 Octombrie)

Festivalul Roadelor este o perioada în care sunt comemorați cei care și-au sacrificat viețile pentru a-și ajuta prietenii și aliații. Mese festive se vor organiza la periferia  Origrimmar și  Ironforge în onoarea acestor eroi căzuți.

 

Darkmoon Faire (1-7 Octombrie)

Faceți cunoștință cu Silas Darkmoon și trupa lui, joacă jocuri care îți testează mintea și răbdarea și minunează-te la vederea peisajelor exotice din cele patru colturi ale Azeroth și mai îndepărtate!

 

Evenimentul Legion Dungeon (03-10 Octombrie)

În timp ce acest eveniment este activ, boss-ul final al fiecărei temnițe a Legiunii, oferă un item în plus când este învins.

 

Lupta PvP Southshore Vs. Tarren Mill (03-10 Octombrie)

Introdus pentru prima data ca parte a evenimentului de aniversare a 10 ani de World of Warcraft, acest Brawl merge înapoi la începuturile PvP din WoW, printr-o lupta epica intre orașele Tarren Mill și Southshore. În acest joc de război va trebui sa colaborați ca echipa și sa epuizați resursele adversarilor pentru a va revendica victoria.

 

Evenimentul bonus pentru luptele cu animalele de companie (10 – 17 Octombrie)

În timpul acestui eveniment, animalele de companie vor acumula experiența de trei ori mai rapid decât în mod obișnuit! Așa ca ieșiți în afara și luptați!

 

Marea alergare Gnomeregan (14 Octombrie)

Alăturați-vă Gnomilor pentru a sărbători neobosita lor determinare! Luați-vă la întrecere de-a lungul Eastern Kingdoms, de la Gnomeregan pana la Booty Bay!

 

Lupta PvP: Packed House (17 – 24 Octombrie)

Am pus și mai mult PvP în PvP! În Packed House, nu ai unde sa te ascunzi, în timp ce întâlnești nu 2, nici 3, nici 6, ci 15 adversari în aceasta Arena de lupta intre 15 vs 15.

 

Evenimentul Temniței Timewalking: The Burning Crusade (17 – 24 Octombrie)

În timpul acestui eveniment, jucătorii cu level de 71 sau mai mare, pot accesa interfața specială de căutare a Temniței Timewalking, care aduce jucătorii și itemurile lor la un nivel care le permite sa reviziteze temnițe din trecut de la expansion-ul The Burning Crusade. În timpul de Timewalking fiecare boss va păstra nivelul de loot raportat la nivelul actual al fiecărui jucător. Pe perioada Burnign Crusade Timewalking puteți organiza grupuri pentru raiduri intre 10 și 30 jucători, sa călătoriți către Orașul Shattrath în Outland și sa vorbiți cu Vormu pentru a accesa versiunea Timewalking a raidului Black Temple.

 

Hallow’s End (18 Octombrie – 01 Noiembrie)

Hallow’s End sărbătorește eliberarea Forsaken de Scourge. Buna dispoziție și dorința de aventura sa va cuprindă în timp ce Innkeepers of Azeroth va oferă tot felul de recompense pentru cei care îndrăznesc sa le ceara.

 

Eveniment bonus Arena Skirmish (2 4- 31 Octombrie)

În timp ce acest eveniment este activ, Arena Skirmish va recompensa Honor la o rata crescuta. Oare vei răspunde chemării la lupta?

 

PvP Brawl: Templul lui Kotmogu (31 Octombrie – 07 Noiembrie)

Intra în Templul lui Kotmogu pentru aceasta partida rapidă. Și ca o turnura noua, jucătorii vor putea sa arunce Orb of Power către alți jucători din propria echipa. Aveți grija ca cel care primește Orb of Power primește și debuff așa ca alegeți cu atentie. Ridicam nivelul la tot (pana la 11), schimbam timpul de reînviere la 5 secunde. Cine va fi în stare pastreze puterea pentru a revendica victoria?

 

Eveniment bonus World Quest (31 Octombrie – 07 Noiembrie)

Cât timp acest eveniment este activ, finalizarea Broken Isles World Quest vă va recompensa cu reputație bonus  specifica fiecarei factiuni.

 

Promotii, E-Sporturi și Evenimente

Finala pe baza de invitație Mythic Dungeon: 1 Octombrie

Nu rata Finala pe baza de invitație Mythic Dungeon de Duminica, 1 Octombrie la 9:00 am PDT, în direct pe canalul de Twitch Warcraft, când ultimele patru echipe din lume se întrec pentru a vedea cine va rămâne pe primul loc!

 

Călătorește spre BlizzCon® 2017 cu biletul virtual

BlizzCon® 2017 are loc în 3-4 Noiembrie, dar dam startul sărbătorii mai repede prin Biletul Virtual  BlizzCon 2017, disponibil acum pentru comanda pe Magazinul Blizzard! Cu Biletul Virtual  BlizzCon 2017 vei avea acces la mai multe facilitați. Pomenim doar una dintre acestea, eroii din Azeroth își pot etala spiritul BlizzCon în lumea World of Warcraft cu montura Stormwind Skychaser (pentru Alianța) și Orgrimmar Interceptor (pentru Hoarda) – disponibile acum în joc!

 

Adopta pe Shadow și fii parte a eforturilor de ajutorare în caz de dezastru

Rătăcita pe Argus și acoperită de întuneric, aceasta vulpe jucăușa se poate ridica din neant fiindu-ti alături. Acest nou companion este hotărât să se folosească de agilitatea sa pentru a-și face drum prin Întuneric și Lumina, direct în casa și inima ta. Adopta pe Shadow începând de acum și pana la 31 Decembrie, 2017 și 100% din prețul adopției va merge ca suport pentru ajutorarea celor afectați de dezastru, pentru cei afectați de uraganele Harvey și Irma, pentru inundațiile din Sudul Asiei și pentru multe alte situații de criza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *